filippaaronsson!

Hel dag!

Spenderade exakt hela dagen & kvällen i stan igår! Började med att leka mamma åt Karins bror, bland de mysigaste jag gjort! Sen fortsatte dagen med att hoppa runt på alla möjliga ställen för att sen gå ett gäng till hotellet för deras gårds premiär. Hur trevligt som helst var de! Men vid 9 tiden började de spåra ut, så då tackade vi för oss. Åkte med en kompis till mig, vi letade i hela Bromma efter någonstans att käka middag.... Som slutade med ica, deppigt! Resten av kvällen spenderades i soffan med film och popcorn, en väldigt skön fredag helt enkelt! Puss

Psykooos

Heello there loves! Hoppas ni haft en skön vecka, det har iallafall jag haft! Rullat på trots mycket ångest i skolan över prov och grejer... Men imorgon väntar ännu en helg, drömmigt! Inget inplanerat alls men en mix av fest och mys skulle ju vara de ultimata! Men nu ska jag krypa ner i sängen och snapa med Karin som ligger uppe på mitt andra rum😜 Haha, fan ett kollektiv vi bor i! Pusspåer!

Överallt o ingenstans!

Igår kväll blev inte på något sätt som jag tänkt mig... Men wow vad kul jag hade!

Det hela började med att jag, Karin,Sofie och Alicia skulle vina lite lätt på Mr French men så slutade det inte riktigt.

Snabbt kom ju falska ryktet om The Weeknd att han skulle till Collage, så alla skulle dit!

Men jag hann med Zink,hotellet,Bergmans och till slut Solidaritet inom loppet av några timmar. Stort!

Bergmans var första gången för mig, men de gillade jag starkt kan jag säga! Riktigt bra ställe!

In på småtimmarna började ångesten krypa fram och ögonen flacka så då hoppade vi in i en taxi och åkte till mig, och gissa vem som glömmer mobilen i taxin?...

Ingen mer än jag, så han fick helt enkelt komma tillbaka en timme senare o lämna den...

Nu ska jag vara produktiv och plugga massa!

Hämtmat,plugg&mys!

Gårdags kvällen spenderades först med mat från Roppongi tillsammans med pappa, grym asiatisk mat!

Sedan plugg och till sist mys med en kompis, kom precis hem genom dörren efter att ha varit taxi till stan åt han och nu blir de plugg och ännu mer plugg. 

Har ett prov idag och redovisning imorgon, kul!

Önska att jag bara kunde sitta ute och njuta av  de fina vädret med mina vänner, men nope!

 

Andra veckan i April!

Vet knappt vad man ska säga om tiden just nu, känns som det var förra veckan jag låg på stranden o stekte i Dubai...Men de är visst över 3 månader sen, om knappt 2 månader har jag sommarlov, igen!!

Men ska faktiskt inte klaga, älskar att sommar vädret långsamt börjar krypa fram och framför allt alla härliga uteserveringar:)

Jag spenderade min eftermiddag i stan på Zink med Tilde, fick en del plugg gjort vilket var skönt! 

Lämnade sedan för att ta en spontan "aw" med några vänner vilket mer fick bli en "as" för lilla mig på Vau de ville... :P

Trevligt var det, men vid 8 tiden rullade vi alla åt olika håll.

Nu ska jag se på någon dokumentär, de är min nya grej!:D

Veckans horoskop!

Väduren
21 mars – 20 april
Det är mycket samtidigt nu, kära Vädur, och den här veckan testas du lite i hur mycket du kan hantera. Livet är fullt av roliga utmaningar som du verkligen uppskattar just nu, men samtidigt är det som att vardagen tar över och kräver precis allt av dig. Du tackar gärna ja till extrajobb nu som ett strategiskt move att få in lite mer cash på kontot, eller väljer att prestera lite extra i skolan för ett strålande betyg, men ignorerar gärna att detta också betyder just det: mer jobb. Vilket innebär att du kanske måste ställa in en efterlängtad dejt, få mindre kvalitetstid med kompisar och mindre egentid för att bara vara. Men mitt i allt detta så finns en hel del ljusglimtar – se speciellt fram emot en magisk tisdag full av flirt och nyheter som får dig på bästa humör. Det här är en dag du kan utnyttja till max, sprängfylld av härliga löften om att följa din minsta vink – både på jobbet/skolan och i privatlivet.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april

Oxen
21 april – 21 maj
Du kan verkligen få saker att hända denna vecka, kära Oxe, och kan utnyttja detta på flera smarta sätt. Det rör sig redan en hel del i dina vänskaper, så inled gärna veckan med att lägga lite extra fokus där. Två grupper du velat sammanföra eller vänner du velat få ihop är båda mogna att mötas nu, men du kan också lägga in en ”stöt” hos en bekant som du vill göra till din bästis. Mer sugen på att lägga in en stöt hos någon du är romantiskt intresserad av? Det finns gott om romantiskt utrymme denna vecka också, men var försiktig och spela dina kort med säkerhet, för denna sötnos verkar osäker, stressad och allmänt redo att dra om minsta lilla motgång eller missförstånd visar sig. Överväldiga inte någon nu, utan försök ta det chill, även om attraktionen är enorm. Svårt att hålla dig? Använd söndagen som en dag att förklara hur du känner – utan att lasta på alltför mycket förväntan.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du inleder denna vecka starkt, kära Tvilling, gör underverk på jobbet och charmar en sötnos av stolen, utan att ens behöva lämna din comfort zone. Ovanligt för dig är att du befinner dig i en situation där du kan uppleva att du är lite låst – och på något oväntat sätt njuta lite av det. Trots att du har intensiva dagdrömmar om ett liv fullt av inget annat än hotellrum, flygplatser och främmande platser, så föredrar du att hålla dig där rötterna vuxit till sig. Det här kan skapa lite frågetecken främst kring en vänskap, där någon förväntar sig att du ska vara en miljard procent på en idé de har, och där du drar i bromsen och hellre väljer något säkrare. Oväntat, men i längden klokt. Ett område som varit under lite press den senaste tiden är nämligen din ekonomi, och där hjälper det att hålla tillbaka en hel del nu. Du tar det lugnt, håller igen och slösar vare sig med energi eller pengar nu.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
En aning rastlös, kära Kräfta? Dina tankar tycks vara någon annanstans denna vecka, och drömmar om en resa eller om någon som befinner sig långt bort upptar din tid. Det blir också en väldigt socialt givande vecka, och när du inte fikar med en bästis så kontaktar du gärna personer som du inte pratat med på länge för att få lite stimulans, input och nya perspektiv på livet. Om du har chansen att åka på en kort tripp någonstans – ta den, men förvänta dig inte att kunna kombinera detta med vare sig jobb eller plugg, utan här får du välja det ena eller andra. Flirtiga Kräftor har bra flyt hela veckan, med flera trevliga interaktioner. Fokusera på att skapa en mysig och vänskaplig stämning mellan er två innan du satsar på att visa dina mer romantiska intentioner. Att skapa bra kemi är din specialitet denna vecka.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du fortsätter att ha bra romantiskt flyt, kära Lejon, och den här veckan bör du verkligen ta vara på det. Snart kommer denna trend att vända, eller åtminstone sakta in en hel del, så det gäller att ta vara på de flirtar och möjligheter som ges nu. Ett annat, mer stabilt område som har bra fart nu är jobb och plugg, där du lyckas imponera och leverera en hel del bra idéer och lösningar. Om du längtat och hoppats på att få ett jobb eller att få axla nytt ansvar så har du planeterna på din sida – pusha på! Det kanske inte ger utdelning i samma stund som du visar vad du vill, men redan i nästa vecka kan du se resultat. Det skadar inte att så frön hos en chef eller arbetsgivare. Gå dock inte för hårt på att få en löneförhöjning nu, då just detta område är lite känsligt just nu. Snarare är det klokt att inta en sparsam hållning under hela veckan. Köp inga spontanresor till en främmande strand just nu, utan avvakta tills du är säker på att du har både tid och pengar.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Det blir lite motvind denna vecka, kära Jungfru, samtidigt som människor runt omkring dig ger dig tycker att det verkar gå strålande för dig. Kanske ser de inte riktigt på livet med samma höga standard som du, för du gör stora planer, perfekta i varje detalj, och har bestämt dig att dessa ska gå igenom utan minsta problem. Små hinder skapar stor frustration, och speciellt irriterar du dig på kollegor eller klasskamrater som säger att ”men det gör väl inget, du är så duktig ändå” när du upplever att du misslyckats. Försök ändå ta till dig av deras ord, för chansen är att du faktiskt har mycket som är bra på din sida. I början av veckan är den flirtiga stämningen hög, liksom i slutet av helgen – två saker att hålla fast vid. Använd också torsdagen till att rätta till fel som blivit, och lägga upp en ny plan. Att ge upp är inget alternativ nu.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april
 

Vågen
23 september – 22 oktober
Trots en del små irritationsmoment denna vecka, så går det mesta åt precis rätt håll nu, kära Våg. En romantisk medvind sveper runt dig och det flirtas åt alla möjliga håll, och du är mer än redo att göra det lilla extra som krävs för att charma någon, eller visa ditt intresse mer öppet än vanligtvis. Frustrationen ligger inuti dig och även om den inte är oviktig, så gör du klokt i att hålla den utanför olika relationer nu. Risken är stor att du missförstår andra och projicerar egna osäkerheter där de inte hör hemma – se upp för att ge det för stort utrymme! Lita istället på att andra menar de det säger. Du kan få en hel del bekräftelser från oväntade håll nu, och en frustration som kan uppstå är att du inte får den från den du hoppas på. Helgen ger en bra chans att bara vila och ta hand om dig själv en stund – ta den.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Veckan börjar på bästa sätt, kära Skorpion, med en romantisk medvind som lätt gör dig lite hög. Samtidigt grejar du en del med pengar, gör en stor investering som du är nöjd över och enbart tjänar att unna dig njutning, och överlag måste en säga att du har en riktigt bra första halva av veckan. En sötnos och du har otrolig kemi nu, och kommer överens på alla sätt. Det är helgen som kan bli lite strulig, då du plötsligt inte kommer överens med vänner, och de lätt blir sura när du väljer en sötnos eller kanske en hälsosam hemmakväll framför att gå ut och svira. Se också upp för att se på din ekonomi på ett annat sätt under helgen, och ifrågasätta en del beslut. Söndagen blir helgens bästa dag, med en inspirerande utflykt eller annat äventyr tillsammans med en sötnos.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april

Skytten
22 november – 21 december
Så många fjärilar i magen, kära Skytt, och början av denna vecka är de extra aktiva. Om du inte redan har en sötnos så är chansen stor att det dyker upp en nu, kanske det dök det redan under helgen upp en oväntad och ovanligt intressant person som tog dig med storm. Förutom att ditt flirtiga öga är i ständig rörelse nu, så har du bra med fart i andra delar av livet också. Du njuter av ett jobbprojekt och känner dig stolt över allt du får till, och samma sak gäller den Skytt som pluggar. Gammal oro kan du för större delen av veckan sopa under mattan. Överskatta inte din förmåga till att orka med allt bara, för under helgen får du lätt nog av både jobb och socialisering. Om du väljer mellan att få jobb gjort och att umgås med vänner, är det faktiskt ingen dum idé att fokusera på jobb nu. Du har några riktigt bra idéer som kan förverkligas nu.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En intressant flirt kan initieras nu, kära Stenbock, och den kan vara lika mycket romantiskt influerad, som rent kreativ. Det ser ut som att du har hittat någon du verkligen kan bolla idéer med, och som peppar dig att prestera och få igång saker som du annars bara fantiserar om. Att det finns romantiska undertoner i denna mix av pepp och lek är helt klart, men om de kommer ta sig bortom det mentala är inte säkert. Kanske har ni bara ovanligt bra kreativ kemi ihop, och en framtid tillsammans i någon form verkar mer än självklar. En härlig vecka väntar med andra ord, men se upp för en något stökig helg som inte blir som du vill, eller snarare som du tänkt dig. Det som vanligtvis får dig på gott humör gör dig frustrerad nu, och du har kanske vuxit ur vissa sociala cirklar. Söndagen blir en throwback till hur bra veckan i övrigt var, och hjälper dig hitta rätt igen.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Goda nyheter för Vattumän som jobbar hemifrån eller har mycket plugg denna vecka – det blir till att få mycket gjort även i hemmets lugna vrå nu! Inte minst kan du få till en del hemmamys med en sötnos när ni tröttnat på att äventyra ute i världen. Du kan också ha riktigt bra samtal med din familj nu, speciellt om ni bor en bit från varandra och inte ses så ofta, kära Vattuman. Även om veckan blir social och full av aktivitet så kan det vara klokt att planera in en relativt lugn helg, då du snabbt bränner ut batterierna nu, och kan behöva tid för att i lugn och ro hitta tillbaka till inre pepp. Försök att säga nej när magkänslan är att du inte orkar umgås, utan att bjuda in alla att komma hem till dig. Det kan vara mysigt en annan helg, men just nu är det bäst att vara du, yourself and you.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Veckan börjar med ett väldigt fint meddelande från någon som ligger dig varmt om hjärtat, kära Fisk, och det bär du mer än gärna med dig när du går emot en hektisk men tillfredställande jobb eller plugg-vecka. Du får otroligt mycket gjort nu, och chansen är stor att det är just nu som du behöver fokusera allra mest på jobbet. Samtidigt kommer hela tiden små tecken från vänner och sötnosar om att de tror på dig, hejar på dig och längtar efter att få umgås. Gott så, men försök att få till en så o-hektisk helg som möjligt, för du har inte riktigt all energi som krävs för att ta hand om alla de som gärna vill njuta av din omsorg nu. Se istället till att umgås med dem som ger dig mängder av kärlek och står dig allra närmast, för att verkligen kunna vila upp efter en intensiv vecka.

 

Perfect weekend!

Har haft den perfekta helgen med mix av fest, familj och chill. Bättre än så blir det inte!

I fredags var jag inne en snabb sväng i stan o hälsade på tjejerna som satt o pimplade vin, men resten av kvällen spenderades hemma hos mig med en vän.

Hela lördag bara försvann, men vi hann gå runt i stan och juica under eftermiddagen&jag hann även övningsköra.

Greeaattt!

Kvällen spenderades på Mr French trots att tanken var Sture compagniet därefter, men jag har blivit så seg&slö...

Så det blev 10 minuter på Collage innan vi hoppade in i en taxi till mig.

Söndagen spenderades med promenad i solen, plugg och familjen.

puss!

Vina!

Har varit alldeles för mycket borta sista tiden, sorry guys! Hade mys kväll igår & drog upp oss imorse bokstavligen.... Det var inte lätt att komma upp till ett svenska prov, men de kändes fasen bra. Kul! Spenderade min eftermiddag med Psykologi, ska läsa den kursen på egenhand så de började idag. Nu ska jag till stan för andra gången, vin och tjejhäng! puss

Tappat tiden!

Herregud säger jag bara vad tiden springer iväg!! Hade super mysig kväll igår med thaimat&massa mys! Idag har jag hunnit fixa massa saker på eftermiddagen, bland annat hämtat ett paket!:D Nu ska jag in mot stan för lite onsdags vin! puss

Heldag i stan!

Har nog haft den skönaste måndagen på länge idag!

Slutade redan klockan 11 idag vilket inte hade kunnat komma mer lägligt. Åkte direkt hem, hämtade Archie så åkte Karin och jag till Manilla o hälsade på alla älsklingarna där.

Därefter gick Archie och jag tog Zink där 2 vänner satt o så småningom kom även Sofie därefter Tilde. Det var verkligen mysigt att sitta och prata hur länge som helst, ibland behövs det.

Till sist blev det en sväng till Grodan för lite mys med Lottie&Hedvig, alltid lika mysigt att se dom:)

Vid halv 6 tiden räckte det dock för oss, både Archie och jag var genomfrusna... Och tid med mamma behövdes. 

Har så mycket i mitt huvud just nu så känns som jag håller på att bli psykiskt sjuk... Har inte bara chockat mina vänner, utan även mig själv då har det gått långt. haha!

 

Slut på det roliga!

Wow, känns som lovet gått så snabbt men samtidigt har jag hunnit göra så mycket saker?!

Kan säga att det är med stark motvind jag ska återgå till skolan, motivationen är så låg just nu...

Men, nu är det bara att tänka positivt! Det är runt 80 dagar till midsommar och April/Maj är bland de bästa månaderna så egentligen är det inget är klaga över.

Ut och svänga på svansen!

Blev lite spontant igår med att dra in till stan! Tanken var något glas vin men de eskalerar ju som vanligt,...

Började på Vau de Ville för att sen svänga förbi Brillo där lite vänner var! Senare vidare till Collage som faktiskt var kul, jag hängde med dem oklaraste människorna någonsin... Skrattade så mycket för mig själv, bland annat ett homosexuellt par som hade väldigt underliga tankar!

Men därefter satte vi foten snabbt på Brillo igen, innan de vart hemgång.

New jacket!

Kärleken till tunnare dunjackor är stor som ni säkert sett, får aldrig nog av dem...

Men den här gången fick det bli en liten twist på det hela, med volanger där bak!

Aldrig sett jackan i Sverige, så ingen aning om man kan få tag på den här hemma.

Lugn kväll!

Eftermiddagen spenderades på Vau de ville med Tilde,Vera och skumpa. Hur mysigt som helst! Åkte till Sofie en snabbis innan jag&en vän åkte till mig. Vi såg nya Beck filmen med pappa som faktiskt var riktigt bra, obehaglig som tusan! Gick upp ganska tidigt för att köra han till flygplatsen, men nu ska jag ha mysmorgon med mamma&pappa! puss