filippaaronsson!

Veckans horoskop!

Väduren
21 mars – 20 april
Ett första steg på en längre framtidsbana läggs bakom dig, kära Vädur, och du börjar bli varm i kläderna på jobbet eller i skolan. Du ringar in ett mål du hållit framför dig och kan stolt kryssa över det. Beröm och uppskattning doseras ut över veckan, även om du ibland känner att det finns en omotiverad hype kring vad du fått gjort. Helt perfekt är det inte, och du fortsätter fundera på vilka andra, djupare förändringar du kan få till. Helgen blir en viktig tid för kontemplation och drömmar bubblar upp när du vänder blicken inåt. Goda nyheter hjälper dig att ta ett viktigt personligt beslut, och i nästa fas tänker du inte låta din kreativitet gå på sparlåga.

Mest romantiska dagar: 25, 26, 27 & 28 februari

 

Oxen
21 april – 21 maj
En vecka med stor potential väntar, kära Oxe, där du kan låta en kreativ idé eller en romans sluka dig och din tid. Det finns mycket kärlek i luften runt dig, och den sprider sig från sötnosar till vänner. En flirt visar vad hen känner, och du får en tydligare bild av vilken sorts relation ni två skulle kunna ha. Men det finns också många känslor i omlopp när det kommer till vänner, och en viktig pusselbit ligger i att försöka reda ut var skon klämmer i en relation. Någon kan ha blivit besviken på dig, eller känt sig osynlig, och inte förstått att du är redo att prata om dessa saker. Visa att du mer än gärna lyssnar nu. Andra kan i ett sådant samtal uppfatta dig som mer saklig än känslosam. Visa att du bryr dig på riktigt.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Efter att ha haft en period där du inte känt dig helt peppad på att gå ut och umgås, vara alltför spontan eller träffa nya personer börjar du långsamt växa ur ditt eget sällskap, kära Tvilling. Du ställer upp för nära nu, och i takt med ökad social stimulans vaknar en massa längtan efter mer av allt ovanligt. En vän uttrycker också sin saknad efter era äventyr, och du svarar med att vara mer än peppad. Det är i sällskap med andra som vissa av dina bästa idéer vaknar, och du får en betydligt klarar bild av vad ditt nästa steg, på jobbet eller i utbildningsväg, skulle kunna vara. Dags att jaga drömmen.

Mest romantiska dagar: 25, 26, & 27 februari

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Den sista touchen på ett viktigt mail, projekt eller en ansökan tar form, kära Kräfta, och du kan med ett nöjt leende trycka på skicka, skriv ut och lämna in. Om helgen bjöd på en kort resa så kommer veckan med en glöd som påminner om mättnaden efter en god måltid eller en rolig fest. Med klacksparkar möter du veckans utmaningar, och gör inga draman av det som andra kan ha nojat upp sig över. Istället kör du med rak kommunikation nu, och låter inget smågrus paja ditt maskineri. Helgen ser väldigt lovande och spänningsfylld ut, där ett möte eller dejt du längtat efter, eller är nervös över, går över förväntan. Inte alls som du tänkt dig, men med en bra nivå av överraskning.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En väntan är över, kära Lejon, och oavsett om det är för att löningen äntligen är på gång, eller något du känt dig som att du stått i kö för i flera veckor för att få ta tag i, så är känslan en av befrielse. Nu får du svart på vitt veta vad som gäller, och beskedet i sig ger lättnad. I en relation hamnar ni i svåra diskussioner, men ditt tålamod är stort vilket ger dig goda chanser att inte genast vilja dra, bråka eller ignorera. Istället tar du dig an det hela med ett inre lugn, utan brådska och stor respekt för den du behöver prata ut med. För Lejon med en flirt på gång kan fina signaler komma din väg. Helgen handlar mest om att återfinna energi, så håll planerna på en lagom nivå.

Mest romantiska dagar: 25, 26, & 27 februari

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En lång kamp är över, kära Jungfru, och du får äntligen resultat för allt slit. Pengar, betygelser, fina ord eller goda nyheter – världen är på din sida nu. Goda nyheter kommer också hemifrån, från släkt och familj, och det värmer dig ytterligare. Det blir en vecka med stort personligt fokus, medan jobb och skola går smidigt på ren rutin. En del avslöjanden är mer överraskande denna vecka, som att någon till exempel är väldigt intresserad av dig och vill komma närmare än du trott. Om det finns rum för detta eller ej i ditt liv är svårt att säga, men det mesta tyder på att denna person kan ge dig en hel del nyttiga insikter, åtminstone för stunden.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Ibland är vi så inne i en inre förändring att omvärlden blir suddig, inte helt viktig, men inte heller oviktig. En sådan bubbla har du varit inne i, kära Våg, och under veckan börjar den långsamt släppa sitt tag kring dig. Kanske har du genom den fått ett tåligare skal och kan sätta hårt mot hårt utan lika mycket motstånd nu, och kanske är du till och med redo att berätta för någon hur du verkligen känner. Om du väntat på ett tillfälle för att avsluta, initiera eller verkligen sätta press på en flirt så är den här veckan perfekt. Den har lagom mycket mjuk balans, utan att bli mesig. Våga uttrycka vad du vill. Svaren kan överraska dig, men också visa dig en oväntad väg in i framtiden.

Mest romantiska dagar: 25, 26, & 27 februari

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Ditt schema är fullt av vänner just nu, kära Skorpion, och det blir nästan som en skön paus ibland när du får tid att tänka på jobb och fix, något som hänger i luften minst lika mycket. Små projekt som du påbörjat men inte kunnat utveckla drar i dig i mitten av veckan. En del insikter kring dina vänskaper har också gjort sig alltmer befästa inom dig, och det blir tydligt för dig hur vissa relationer kommer och går, och ibland går för att komma tillbaka. Kanske är det dags för dig att göra en liten sorti från några, för att ge er båda lite andrum från den intensiva kontakt ni haft eller har. Eller så saknar du vissa vänner och gör mer för att faktiskt knyta samman era vägar igen. En romantisk helg med väldigt otippade bekännelser väntar.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari

 

Skytten
22 november – 21 december
Ett beslut kring din framtid måste tas, kära Skytt, och denna vecka är betänketiden över. Andra pushar dig och det känns orättvist, men är nödvändigt. En bekant kan komma med råd som är lätta att ta till sig och känns roligare, men lyssna också till någon som känner dig väl, gärna en familjemedlem. Denna person kommer påminna dig om något du gärna vill ignorera, men som faktiskt är en viktigare bit än vad som är just bara roligt. Viktigast är att du låter samtalet och tankarna pågå, båda före och efter beslut, för att verkligen vädra ut alla de tankar som maler. Chansen är stor att du själv sitter på information du inte egentligen vill ska komma fram, men som bubblar upp ändå – vilket är ett bättre alternativ långsiktigt sett.

Mest romantiska dagar: 25, 26, & 27 februari

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Vissa drömmar förverkligas bara när du går igenom alla dess detaljer, små mikroskopiska möjligheter och verkligen vrider och vänder på varje tanke, kära Stenbock. Denna vecka är en sådan dröm-vecka, alltså att du funderar på just framtidsdrömmarna och dess potentialer. Går de att förverkliga? Är de ekonomiskt hållbara? Innehåller de saker som kommer göra dig gott? För Stenbockar som väger pengar mot lycka nu finns det fler stigar än de svartvita, men du behöver diskutera saker med personer som vet. Sök reda på någon med erfarenhet som kan guida. Helgen blir en upptäcksfärd in i en okänd värld, tillåt dig själv att undersöka och utforska den!

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
En tuff vecka väntar, kära Vattuman, där du känner en del pust och stön redan innan den startat ordentligt. Men förändringen är på gång, och i och med denna vecka kan du stryka ett streck över vissa saker, och det kommer kännas gött, bättre, bäst. Med bra stöd från vänner, syskon och de du litar på allra mest så klarar du alla sorters prövningar, även de du varit oförberedd på. Vid minsta obehag – prata med dem som finns nära dig. De är fulla av oväntade stödresurser. En energireservoar du inte själv visste att du hade visar sig under helgen, när du trodde att du själv skulle vara dränerad. Använd den och bjud dig själv på något du verkligen, verkligen längtat efter.

Mest romantiska dagar: 25, 26, & 27 februari

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Någon som står dig nära visar en ärligare sida av sig själv nu, kära Fisk, och även om du inte gillar det som visar sig, så uppskattar du gesten. Du är svag för när andra delar med sig av sina svårigheter, men det ultimata testet blir hur de kan hantera dina. Denna persons öppenhet triggar dig att vara ärlig tillbaka, och det blir utkomsten av deras reaktion som för dig avgör var ni två egentligen står. För Fiskar som jobbar i nära relation med en kollega blir det många tuffa meningsbyten nu, på det sättet att ärligheten är brutal men nödvändig. Helgen ger dig chans att se saken ur ett större perspektiv, och känslorna du hade i mitten av veckan formas snabbt om till något helt annat…

 

Spring feelings!

7 for all man kind jeans / Juicy couture sweater/ Lanvin sneakers/

Mauro grifoni scarf / Anine Bing jacka / Lanvin väska

Cry a river and build a bridge!

Måndag morgon och jag känner mig mer redo än någonsin för en ny vecka!

Gårdags kvällen var allmänt deppig och jobbig, vill inte gå in på direkt detalj men ibland får de vara så.

Denna vecka ska jag se till att få super koll på mitt liv, jag är helt lost för tillfället.

Mitt jobb, skolan&val av kurser och styra upp sportlovet är mina prio till att börja med.

Nu ska jag klä på mig och rusa till skolan.

puss o ha en toppen dag!

 

Vecka 9!

Vecka 9, sportlovet måste nog vara det lov då flest människor är borta? Helt sinnessjukt!

Vad jag har förstått så går årets party resa till Sestriere i Italien? Jag själv var i Val Thorens förra året och var inte särskildt nöjd, men många som var där älskade det!

Åre är väl nästa destination som alla ska till, därav jag själv också! :D

Har inte ens bokat flyg dit eller hem än, men det får jag lösa nu i veckan.

Om jag hade fått önskan hade jag nog sökt mig till en varmare breddgrad, är inte sugen på minusgrader och mörker klockan 3.... Men what to do!

 

Förra året hade vi det otroligt kallt så det var ganska varma kläder man gick ut i på kvällarna, men jag hade samma typ av kläder på mig som jag skulle haft en kväll i Stockholm. Varierade både byxor&klänningar.

Samma sak med skor, det blev väldigt knepigt i och med all snö och vi var trots allt i en alpby.

Så skor,inner&ytterkläder skulle jag packa som om du skulle ut en kall vinterkväll i Stockholm.

Det är ingen större skillnad!

 

Did you know this about lipps?

Jag hatar att vänta och stå i köer, det går bara inte då skiter jag hellre i det.

 

Jag får väldigt,väldigt lätt ont i kroppen och är allmänt otroligt klen.Jag kan få blåmärken av att någon greppar min arm.

 

Jag föredrar alla dagar i veckan att jobba än att gå i skolan.

 

jag är ganska klumpig och lost, ska alltid göra 15 saker samtidigt vilket resulterar i att jag ramlar, tappar saker, gör illa mig osv

 

Jag är väldigt öppen som person och har inga problem att öppna mig för andra personer.

 

Min familj är som bästavänner,vi är alla 4 väldigt envisa och ingen skulle någonsin ge sig. Ibland önska jag att vi hade en kamera i huset så ni skulle få se hur en vanlig dag ser ut hos oss...

 

Jag får väldigt lätt ångest och stress, jag tar alltid vatten över huvudet

 

Jag har inget svenskt riktigt ID, endast danskt då det är min nationalitet

Jag älskar att träffa och lära känna nya människor, bästa jag vet

 

Det värsta jag vet är att vara ensam, jag tycker det är hemskt... Vill alltid vara med någon

Jag älskar att provocera&säga som jag tycker, de kan inte finnas något mer underbart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21/2!

Hej älskade ni!

Jag kom precis in genom dörren och klockan är alldeles för mycket...

Jag har varit inne i stan med Tilde till en början, innan jag drog till Langolo o hängde med en kompis som jobbar där. Alltid lika mysigt att komma dit, inte många ställen jag känner mig helt trygg med att gå ensam till.

Men vid ett tiden tog jag en taxi till Veronica i Bromma som hade födelsedags fest, oj vad jag & Vera hade kul.

Men nu är klockan alldeles, alldeles för mycket för min trötthet så nu ska jag sova.

God natt fina ni!

 

Angående min bil!

Har fått lite frågor angående min lilla älskade bil som jag haft sen jag fyllde 15,när den ska säljas osv. 

Jag fick den när jag fyllde 15, skaffade eu-moped körkort och sen var det klart att köra!

Det är en Aixam bil i modellen Coupé vilket innebär att den är lite större än alla andra mopedbilar.

Jag har aldrig någonsin haft något strul med den, den har alltid funkat oavsett sommar eller vinter. Vi har verkligen varit hur nöjda som helst och jag har nog aldrig använt en sak så mycket som den.

Jag kommer så småningom att sälja den då jag kommer skaffa riktigt körkort och bil.

Så är du snart själv inne i åldern så kan du börja tjata på mamma&pappa, så kanske du kan bli nya ägaren till denna.

Jag har några av mina absolut roligaste minnen med den bilen, jag kan inte beskriva vad vi skulle gjort utan den....

Det är en diesel motor, den går i ca 50 km/h och tar 2 personer.+stort bagage utrymme i min.

 

 

Lovely!

Alltså sååå nöjd med mitt hår, är så glad! igår spenderade jag 9(!!) timmar i stan. Träffade 97 brudsen på Langolo för att fira Lina som fyllde år , halv 5 var jag på ett möte snabbt på Escalier. Mycket trevligt! Sedan langolo ytterligare 2 gånger och ett stopp på East o hälsa på en vän. Men vid 10 kände jag att det räckte, så Tilde och jag tog en taxi till mig eftersom vi bor ensamma. Sen kom Karin&en kompis förbi för lite filmmys. Väldigt trevlig fredag!

Friday morning!

God morgon fina ni!
Hoppas ni mår bra&sugna på fredag o helg!

Jag har precis duschat och smort in mig i 2 cm tjockt lager av bodylotion, ni ska se min kropp och panna för den delen... Ser ut som att jag bott på en segelbåt i 3 månader, min hud är fullkomligt förstörd.

Men ska snabbt förbi skolan nu, sen testa på min nya frisör vid Rådmansgatan vilket ska bli riktigt kul!

Och lite senare på eftermiddagen ett möte, vilket också ska bli spännande.

puss!

Kort vecka!

Vart en väldigt kort vecka för oss eftersom vi inte kom hem förns i onsdags, men det ser jag som något väldigt skönt!

Imorgon är det fredag igen, känns helt sjukt att det var en vecka sen jag åkte?!

 

Hur som helst, vart på lite halv dåligt humör på eftermiddagen då jag kom till jobbet och de hade gjort fel i schemat... Så efter en halvtimme fick jag gå hem igen,kändes väldigt meningslöst.

Men vart på betydligt bättre humör efter en middag med mamma&Karin, helvete vad vi skrattade.

Nu tänkte jag krypa ner bredvid Karin i sängen och sova, har en ganska stressig dag imorgon med mycket att göra. Bland annat frisören väntar, ahhh ska bli så härligt!!

God natt på er!

En gammal bild på mig och Vera.

Back in school!

hallå där!allt är tillbaka som vanligt, skolan kändes ändå okej idag! Var en sväng i stan o träffa lite vänner, men nu blir de jobb! puss

Bye for now!

Nu ska vi vinka av denna underbara ö! Har haft några underbara dagar här nere, så lyckligt lottad att jag kunde göra detta. Men nu blir de tillbaka till verkligheten någon vecka innan de blir nya äventyr. Puss

Nagel fix!

Hann boka en tid så jag kunde fixa mina naglar här nere snabbt innan vi åker hem imorgon, såg ut som jag varit med under ett krig på riktigt.

Innan hann vi njuta av en sista lunch i solen här nere, känns verkligen deppigt att vi snart är hemma igen.

Men hoppas allt är bra med er hur som helst!

Puss

Sista dagen!

Allra sista heldagen i detta paradis... Kan inte säga att jag varken längtar hem till skola,jobb eller vädret. Usch fyfan! Ska njuta 100 gånger om idag, bränna mig en sista gång innan lång tid...:P Men nu tänkte jag jogga ner till stranden, lite motion behöver man! puss

Hello from Spain!

Ännu en underbar dag har spenderats på Amadores beachclub, de är för härligt här! Igår kväll grillade vi super mysig middag här hemma innan vi åkte ner i hamnen och drack lite vin. Ikväll ska vi ut och käka, så jag ska nu försöka dölja min brändhet i ansiktet.... Ska man trotsa o vägra solkrämen får man dock fan skylla sig själv! :P Pusspåer!

Stranden!

Gårdags kvällen i Playa del Inglés var faktiskt en besvikelse...

Hade trott att det var helt annorlunda, alldeles för mycket spanjorer!

Lyckades skämma ut mig för 4 spanska vakter också på toppen av det hela, as bra jobbat!

Idag har vi varit på stranden hela dagen och jag har hunnit vara hos läkaren, misstänker att jag har ett virus som kan vara ganska allvarligt men läkaren här är ju inte på topp. Så får ta tag i det hemma!

Nu ska vi käka middag här hemma, och sen blir det favvis byn.

Får se om Ann 55 ska hänga med oss ikväll igen... ;)

Helt otroligt!

Det är heeelt ofattbart hur solen tar här nere, alltså min bränna efter bara idag är helt sinnessjuk!

Så brun jag blev på några timmar idag tog fan 3-4 dagar i Dubai... Skulle man stanna där en vecka skulle man vara svart!:P

Men haft en alldeles underbar dag, verkligen njutit varenda sekund detta var exakt vad jag behövde. En paus från allt plugg, jobb och elände hemma.

Nu ska vi duscha, sen planera våran kväll lite. Ikväll ska vi ut, vi ska till Playa de Inglés för att checka partyt! Grabbarna grus baren är ett måste också, ska bli riktigt kul att se hur den är här! :)

Hoppas ni har en super skön helg bästa ni!
puss