filippaaronsson!

Lär känna mig snabbt!

1. Hur gammal är du? 18 år!

 2. Hur gammal känner du dig? Känner mig betydligt mycket äldre än vad jag är vilket jag hatar. Jag känner mig mer åt 20 hållet.

3. Var bor du? Jag bor i Stockholm, Bromma.

4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Egentligen har jag ingen absolut favorit årstid, jag gillar alla på sitt egna sätt. Men om jag verkligen måste välja en blir det sommar.

5. Är du beroende av någonting? Är beroende av kaffe, cola och Redbull. Att vara med människor är jag även helt obessed vid, kan inte vara själv.

7. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Just nu önska jag att jag var hos mig nere på Mallorca, med någon nära vän eller mamma o bara njöt.

8. Vilket är ditt favoritgodis? Äter in princip aldrig godis längre, om inte naturgodis som jag älskar. Så de blir caashewnötter i yoghurt&torkade jordgubbarna. 

9. Vilken är din favoritaffär? Stockholm har inga bra affärer enligt mig, sorry to say... Men Holly Golightly och Birger Christensen i Köpenhamn är lovely.

10. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Oj vad svårt, inget av dem tror jag? Jag är en mix av allt faktiskt!

11. Har du blivit sydd någon gång? Yesbox, iallafall 2 gånger vad jag minns just nu. Båda gångerna i ansiktet. :(

12. Är du blyg? Beror på vilken situation osv, men i vanliga fall absolut inte. Då är jag väldigt framåt o pratglad!

13. Vad heter du i andra namn? Magdalena

14. Vill du gifta dig? oh yes baby

15. Har du något smeknamn? Alldeles för många... Lippan,lipps,sickan,fit*an , Tv4 och Cmore(fattar inte varför) är några väldigt intressanta smeknamn jag har.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas