filippaaronsson!

Pausa upp.

Ikväll gick jag ut på mörka takterassen, la mig i en solstol och bara kollade upp på månen och alla stjärnor.

Jag kände att jag behövde pausa upp lite & bara tänka över livet, jag tror det är jätte viktigt att ibland bara göra det. 

Jag känner att mitt liv bara rusar på, tiden rinner iväg och jag bara stressar runt konstant. Det är något jag självklart älskar, men jag måste bara stanna upp och tänka en,två,tre kanske fyra extra steg. 

Vad min personliga mening med livet är påriktigt?

 

Se över mitt liv helt enkelt, vad är viktigt för mig och vad lägger jag all min tid & energi på egentligen? Är det verkligen rätta sakerna som faktiskt betyder något? Vi lever en gång, och den gången är det bara du själv som in princip kan styra. 

Det finns oerhört mycket saker som betyder något för oss, men vad är det som verkligen är en del av oss själva?

 

Mina vänner och saker omkring mig betyder väldigt mycket. Men personer som min närmsta familj, Kerstin och några få, få av mina vänner är en del av mig. En del av Filippa Haxthausen-Aronsson och kommer alltid&förevigt att vara. Dessa människor har satt ett avtryck efter sig och jag vet att det alltid finns någonstans vid min sida när det är motvind. 

Det här är saker som är en del av mig, mina  balenciaga väskpr & mopedbil betyder inte något över huvudtaget. Det är prylar som jag blir glad av, ja fine men det är något som jag skulle kunna leva utan... Det är inte saker som innerst inne gör mig till en lyckligare person. 

 

När jag kvällar som dessa bara pausar och tänker så inser jag saker och får framför allt perspektiv på mitt liv, ett otroligt mycket bredare perspektiv över vad som är viktigt & ej.

Att ha den nyaste Stella Mccartney väskan, få A på alla prov, hångla med de snyggaste killarna och klaga över din ena fettvalk? Om vi tänker oss om så är det så ofantligt patetiska saker som man faktiskt lägger ner tid & kraft på. 

Tänk om du nästa månad får en otrolig kramp i magen och det visar sig vara en cancer tumör.Då tror jag vi alla är överens om att du kommer ångra att du klagade över de där jävla matte provet eller ångra att du blev så fruktansvärt sur på din mamma för du inte fick den där väskan som "alla" har... 

 

Att uppskatta det fina vi har och framför allt lägga ner energi på rätt saker, det tror jag är a&o i livet.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas