filippaaronsson!

Så fruktansvärt lättad

Mina första skolveckor i gymnsiet har inprincip varit ett helvete. 

Jag älskar fredrikshov som skola.Lärarna är hur mysiga som helst, eleverna är jätte trevliga, älskar att skolan är liten och att de finns endel special regler. Men natur linjen har varit rakt ut sagt ett jävla helvete. De har varit så fruktansvärt mycket plugg&prov. Allt har gått så snabbt fram och jag har knappt hunnit tänka innan jag sitter där i skolbänken och ska skriva ett matteprov som jag fattar NADA på. Att hela tiden var "sämst" i klassen har gjort mig helt nertryckt och uppgiven. Jag gav upp.Så fort alla mina kompisar typ sa : kom vi går ut, så fick jag ALLTID säga : nej tyvärr, min fysik börjar nu" och så fick jag gå ensam till lektionen... Och det höll jag i början, men efter några veckor pallade jag inte med det längre och det slutade med att jag helt enkelt sket i lektionen.  Det enda jag längtade till var helg,helg och helg. Då jag bara kunde glömma skolan för ett litet tag, umgås med mina kompisar och göra roliga saker på kvällarna. På grund av att vecko dagarna var så hemska så "passade jag på" att ha de kul på helgerna vilket slutade i att knappt sova nånting och vakna upp söndag morgon med den grovaste ångesten ni kan tänka er... Inse att kemi,matte,biologi och fysik prov stod på schemat och därmed kanske 3-4 timmars sömn i kroppen. Det gick inte!

Jag vart bara helt deprimerad. Jag har inte tränat, umgåtts med kompisar på vardagar,gjort något med familjen.. INGENTING. Både mamma&pappa har flera gånger velat ta med mig "ut" och åka scoter, åka till stan, gå på AIK matcher osv men jag har inte haft någon lust som helst att göra någonting... Jag har bara velat sova. 

Men idag kom beskedet, efter att mamma lagt ner massvis av tid så har jag fått tillåtelse att börja i SAM klassen. Den är egentligen helt fullt, men dom har gjort ett undantag för mig. 

 

Jag hade möte imorse med Peter rektorn då han&jag gick igenom alla kurser osv och jag får tills på torsdag på mig att tänka om jag vill byta&vilken linje jag vill gå. 

Jag KOMMER byta,och de blir till sam/sam. 

Jag har inte varit såhär glad på länge, jag är helt överlycklig. Det känns så oerhört rätt.

Världens bästa föräldrar som hela tiden ställer upp och hjälper mig. De har båda två kört mig till skolan varje morgon, erbjudit mig hjälp, mamma tog med mig ut på mysdag i helgen och dessutom har hon nu otroligt nog fixat en plats åt mig.

Jag älskar er så fruktansvärt mycket <3

Nu är glada&lyckliga Filippa tillbaka. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas