filippaaronsson!

Detoxen!

Ni verkar alla väldigt intresserade av hur det gick med detoxen! Och jag har lovat att berätta det ju, så jag gör de lite snabbt nu!

Egentligen ska man köra 1 vecka, men jag körde 5 dagar. Det var fan riktigt jobbigt, jag har gått på detox förut o det har inte alls varit så jobbigt... Men den här var faktiskt rätt tuff.

-Jag blev piggare

-Fräshare hud

-Gick ner endel i vikt (ca 3kg)

De var typ det som hände! Men helt ärligt så skulle jag inte rekomendera den här detoxen, endel tänker säkert "fan va najs att gå ner 3 kg på några dagar" men först och främst så är det ju mycket vätska och dessutom gifter som du förlorar i vikt. De är huvudsakliga anledningen till att du gör en detox, att rensa ut kroppen helt enkelt. Och sen så går du ju upp dom 3 kilona igen så fort du börjar äta vanligt igen. Sen var den jätte jobbig somsagt. Men om de skulle vara så att många av er är intresserade av att testa på en detox så skulle jag kunna vara så snäll och lägga ut en detox som jag gjort. Den har jag köpt på nätet från USA, så är ni tillräckligt många så kan jag nog vara bussig och bjuda på den! Så kommentera om ni är intresserade så fixar jag det :D Hoppas att ni fick svar på era funderingar.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas