filippaaronsson!

Mina bästa tips!

Det här med träning&hälsa är ju en väldigt stor grej nu för tiden, och jag tror många tycker det är ganska jobbigt... Att hitta motivationen och viljan att träna kan vara grymt svårt.

Jag vet det själv,  där i slutet av 7:an när jag hade jobbiga problem med att hålla maten inom mig så tränade jag INGENTING... Dels för att jag inte hade krafterna men också för att min motivation låg på 0. Att vara smal är en sak, men att vara tight och vältränad är verkligen en annan grej. Jag tror många som vill gå ner i vikt drar ner på maten och skippar att träna istället, men det är hur dåligt som helst ju! Dels så är det en kortvarig lösning, dvs att så fort du börjar äta "normalt" igen så kommer du gå upp i vikt+att din förbränning fuckar upp sig. Jag gjorde ju exakt det där, och jag lovar er ni förstör för er själva... Träning är dessutom inte bara bra för viktnedgång utan även för 100 andra saker. Typ som inlärningen och minnet blir bättre, du sover bättre, du får finare hud och dessutom muskler. Ofta så får människor som inte har några muskler mycket celluliter och sladdrig hud. Och det du tränar för nu kommer du kunna tacka dig själv för även när du blir vuxen. Och en annan viktig grej, skit i vågen!!! Muskler väger mer än fett, så oftast väger en tajt och vältränad människa mer/lika mycket som en lite halv mullig människa. 

Men sen gäller det att hitta motivationen, mina absolut bästa tips lyder såhär!

-Sätt upp mål kan vara allt ifrån att "jag ska träna minst 2 dagar i veckan" " om en månad ska jag kunna springa 3 km på 16 min" "varje kväll ska jag göra 15 armhävningar,30 situps och 20 squats" osv osv

-Börja långsamt och gör den träningen du gillar. Ge dig inte på något du hatar, för då kommer du ge upp direkt!

-Träna med en kompis, köp kanske ett gymkort på samma gym

-Lyssna på din absolut favorit musik samtidigt, gör en tränings lista!

-Skjut aldrig upp det!!

-Ha din drömkropp som bakrund på mobilen samtidigt som du tränar!

-Tänk hela tiden att du gör det för något bra, att om du gör detta så kommer du få världens snyggaste kropp! Dröm dig fram i framtiden!

 

Och det här är nog mitt absolut bästa tips... Tänk inte så mycket!! Bara gör det. Jag känner ibland att " ämen fyfan, jag pallar verkligen inte" då slänger jag iväg den tanken och säger till mig själv: fuck it, bara kör!! Du kommer vara så stolt och glad efteråt när du har gjort det, det är världens bästa känsla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om ni skulle ha några problem eller behöver tips så får ni jätte gärna maila mig, jag hjälper er så gärna! Både om träning, men även om måltids tips och så. 

 

Filippa.haxthausen@gmail.com

Filippa.haxthausen@gmail.com

Filippa.haxthausen@gmail.com

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas