filippaaronsson!

q/a

Skulle du kunna skaffa ask? Det skulle vara mycket skönare. Din blogg är underbar


Helt ärligt gillar inte jag ask jätte mycket, till för tjejer som typ svarar på hur många killar dom legat med... Fråga istället här på bloggen, jag svarar på alla frågor här ändå! :) Tack snälla du!


Hur gick det med bilen?


Jadu, det är ok. Jag kan köra den och så, men den har 2 stora sprickor och blinkers fungerar inte... Men pappa ska ta tag i det någon dag, den måste ju byta "kaross" dvs självaste skalet på en bil.


Fint vart ligger vs i Köpenhamn?

Huset ligger inte i Köpenhamn, 40 minuter därifrån. I en by som heter Hornbäk, det är typ som Falsterbo... Små butiker, restauranger JÄTTE lång strand och väldigt mysigt!


Jag vet att Alva inte har gjort fel :)


Antagligen Alva själv som skrivit kommentaren eller någon av hennes vänner. Om du nu vet det, varför kommenterar du min blogg om det dårå? Håll dig till ditt älskling


Kan inte su ha en frågestund?

Inte just nu.

Fråga saker på vanliga kommentarer istället, kommer svara på dom frågorna på exakt samma sätt :)


Kan inte du ha bloppis?

Jo jag ska ha det, vet att ni frågat det förut. Men jag tar aldrig tag i det för att det är så jäklaaa jobbigt att rensa ut min garderob, ni ska se hur den ser ut alltså... Men jag ska försöka rensa ur den i helgen, sen kommer jag sälja sakerna på någon hemsida o så kan jag länka den till er. my 2 babes<3


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas