filippaaronsson!

frågor+lördag!

Åt middag hemma med familjen ikväll, det var rätt mysigt. Sen mötte jag upp tjejerna och vi skulle åkt till Vera med Folke o co, men alla ändrade sig och drog hem till sig själva istället... Känns väldigt skönt att vara hemma måste jag säga, dessutom efter gårdagens kväll+natt. 

Mamma,victor och pappa ser på någon film i soffan men jag ska fixa lite med bloggen och sen hyra en film på datorn istället :)

Hur ska din pojkvän vara? Vill du ha enkille?


Min pojkvän ska vara snäll, öppen, väluppfostrad och rolig! Självklart vill jag att han ska se bra ut, men dom andra sakerna är faktiskt lika viktiga. Njaa, både ja och nej... På ett sätt riktigt mysigt, men på ett sätt lite jobbigt och nästan ansträngande... Isånnafall vill jag att han och jag ska vara bra kompisar också:)


Vilken skola går du i Vilken klass går du i Vem är snyggast i din klass


Jag går i äppelviksskolan i Bromma i klass 9B. När det gäller killar så skulle jag nog säga att Oskar har snyggast kropp och Leo har snyggast ansikte.


Varför bråkar du och Alva?

Orkar inte ta upp allt det här, känner du mig väl så vet du redan det. Men vi är inte vänner längre.


hur är det mellan dig och bromma killarna? och framför allt Fabian??


Det är bara bra, eller iallafall med 97:orna. Självklart har man glidit isär med endel, men jag umgås fortfarande med dom på helgerna. 

Varför just Fabian? Haha, jo men det är bra mellan oss också! Längesen jag träffade han dock.... :)

pusspuss


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas