filippaaronsson!

Svar!

Hej! Jag måste bara fråga jag Hr alltidundrat om man kan vara överviktig men samtidigt vara smal? Jag har diskuterat seger med mina kompisar men jag tänkte du som har lite kolla om du vet? Skulle var jätte tacksam för ditt svar ;)Heeej! :)

Att vara överviktig innebär ju rakt utsagt att man är tjock, det betyder att du har helt enkelt för mycket fett på kroppen. Dock så har alla människor olika mycket muskler, större/mindre benstomme osvosv och det gör ju att någon som är "smal" kanske väger mer än vad man tror!

Men du kan inte vara överviktig och smal på samma gång, det går ju inte. Jag tycker inte att vikten spelar någon som helst roll för du kan ha världens snyggaste och mest vältränad kropp och väga ganska mycket trots det! Och det är ju för att muskler väger MER än fett, tro det eller ej!

T.ex: En person som har tränat massor och ätit sundt osv under en längre tid och sen väger den sig för att se om den gått ner i vikt, men då visar vågen helt plötsligt + !! Och då blir man ju självklart jätte orolig och fattar ingenting för de känns ju på kläderna att den blivit smalare, men det har ju ytterligare en gång med att göra att muskler väger mer än fett! Så tjejer skit i vågen och mät dig med synen och dina kläder, vikten spelar ingen roll. 
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas