filippaaronsson!

Mina egna bästa motivation tips!

* Tänk inte så mycket innan du ska träna, typ "äh men fyfan va jobbigt" " fan jag pallar inte" "jag gör det imorgon istället"  Utan gör det bara, dra på dig kläderna och skorna och kämpa!

*Se till att du har sköna/snygga kläder o skor, låter patetiskt men det känns faktiskt roligare då!

*Träna med någon! Kompis, syskon,förälder ... vad som! Det är roligare och man kan kämpa "mot" varandra. 

*Se till att göra det du tycker är roligt! Tennis,fotboll,dans,springa,cykla,styrka,simma... Det finns så många olika motionsformer, det är lixom inte så att du bara blir vältränad av att exempelvis springa. 

*Kom ihåg att göra någonting är bättre är ingenting alls... Har du en kvart över så är det absolut bättre att springa dom 15 minutrarna än att inte göra någonting alls!

* Dom kanske 5-10 första gångerna du tränar så känns det som ett helvete det vet jag också, men sen kommer du in i det. Du blir van och du tycker tillslut att det är roligt och du vill träna, du får lixom ångest om du inte gör det. 

*Ha tålamod, nånting jag aldrig haft och som kan vara ett problem... Du kan inte bli vältränad efter 1 månad, det tar lång tid men det kommer vara värt all den tiden. 

*Tillsist att aldrig ge upp, allting tar sin tid men man måste kämpa för det. VS modellerna är inte födda men den kroppen dom har, dom kämpar dagligen... Alla kan om dom vill, det handlar bara om hur mycket man verkligen vill.

puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas