filippaaronsson!

Svar!

Vart ska du börja rida??? :)

Vart ska du börja rida??

Vilket stall ska du börja rida på? :)

- haha jissen vad intressant det var, jag ville börja rida på äppelvikens ridskola i Bromma för de är så nära där jag bor. Men dom hade inga lediga platser... Så jag får se lite hur jag gör med det! :)

Vem mer har en mopedbil?

Veronica min kära vän som precis börjat i min klass men som jag träffat ett antal gånger tidigare. Så vi 2 blondiner glider runt:D

Kan inte du skaffa ask?

Ska tänka på saken, men känns bara så otroligt orrigt ursäkta... Och de kommer bara komma massa sexuella och snygghets frågor typ. Men kanske, isånnafall för er bloggläsares skull :)


hur känns det i din skola just nu efteratt dina kompisar slutat? Vart började dom flesta av dom? Grym blogg!

De känns sådär, självklart överlever jag men det är verkligen tomt o tråkigt utan dom... Jag saknar allihopa otroligt mycket. 

Dom flesta killarna började "tyvärr" på Jensen Norra, och dom flesta tjejerna började Norra real och blackeberg. 

Får du dricka sånt för dina föräldrar?

Nej det skulle jag inte riktigt påstå, MEN dom vet att jag gör det och att alla mina kompisar gör det... Dom kan inte riktigt göra något åt saken, o dessutom litar dom på mig. Jag är inte den tjejen som ligger o spyr i en buske.

Vart är de du jobbar?

Vad är det där fruzo? när ska du jobba där? bra blogg!!!

Jag har tidigare jobbat på Baresso som ligger på östermalmstorg. Men nu har dom öppnat en ny glass/juice/smoothie osv butik precis bredvid och där behöver dom mer hjälp. Så jag kommer att jobba där på helgerna ensam. 


puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas