filippaaronsson!

Lets do this!

Nu har vi ätit middag alla tjejer och snart kommer alla andra! Det här kommer bli så jävla najs, 10000 snygga boys kommer!!!:DDDD PUSS

Duscha!

God morgon Skönt med lördag tycker jag!Skrattande

Jag får dock ingen sovmorgon men så är det. Jag har precis duschat och gjort en kaffe, ska nu ta och smörja in kroppen,ansiktet och föna håret.

Sen ska jag äta frukost snabbt+klä på mig. 20 i 10 ska jag ta 12:an in mot Östermalm, hade tänkt att öppna runt 11 idag.

Hoppas ni får en bra dag!

puss

Fredag'

Satt på Baresso till 10 med tjejerna o de var super mysigt, fick 2 st latte gratis...:D Sen åkte vi till Bromma och träffade killarna i ålsten, stod med dom ett tag och sen skulle dom åka till Bromma kyrka till en kille som heter Carl. Men dels var klockan halv 12 då och jag ska jobba imorgon +att jag hade mjukiskläder på mig...:Pppp Så jag och Vera skippade det! Vi taggar igång för imorgon istället då Karin ska ha kräftskiva!:DDDD Först ska jag jobba hela dagen och bästa Vera ska va med mig hela dagen där, ska bjuda henne så Mycket så hon rullar fram till Ekerö... :Pp men de känns fett bra att hon kommer va där, för de är rätt nervöst att vara helt ensam i butiken första gången man jobbar där Lixom...:-/ Men de blir nog bra!:) Har ansiktsmask på mig och ska alldeles strax skölja av den och sen Lyssna på lite musik och sova. Har en lång dag framför mig! Puss och god natt bästa ni<3>

Sorry!

Haft en sjukt skön dag u skolan idag! Förutom de så har jag dock haft en otursdag, fått 2 stycken parkerings bötrar på 1000 spänn vardera.... Så jävla onödigt!!! Efter skolan åkte jag till Baresso med tjejerna, sen hämtade jag Vera i nockeby. Vid 5 mötte jag upp John och fick min lön från Baresso, så najs!!:D Sen åkte jag o Vera till mig, gick med boss och åt fruktsallad, tog hand om en lös hund... Slutade med att jag ringde polisen och förklarade allt, så dom ska leta efter henne. Nu kom Amanda precis och vi ska återigen åka till Baresso o träffa Karin. Puss

Stressig dag!

Dagen började med att springa i slingan, jag och Tilde kämpade på bra och såg det som ett träningspass. Sen åkte vi till Vera o duschade,åt lite bär o keso och sen åkte vi till skolan. Gick i skolan till halv 4 och sen stressade jag in till stan. Jag skulle träffa Jennie som jobbar på Frozo, hon skulle "lära upp" mig inför helgen då jag ska jobba helt ensam i butiken... Jag har ju aldrig förut fått ta betalt, räkna kassan,stänga/öppna osv... Men nu framöver ska jag göra det och jag är faktiskt rätt nervös. Men det löser sig :)

Kom gärna förbi på lördag, då jobbar jag och om nån av mina vänner kommer så kanske jag bjuder tom! :D Nybrogatan 21, precis vid östermalmstorg. 

Vid halv sju tog jag och vera bilen hem, släppte av henne hemma och nu har jag precis ätit en sallad med varmrökt lax. 

Imorgon är det äntligen fredag och jag längtar så till helgen, ska på kräftskiva och allt! :D

pusspåer

Saknar detta mina favoriter Karin och Sofie<3

Svar!

Vart ska du börja rida??? :)

Vart ska du börja rida??

Vilket stall ska du börja rida på? :)

- haha jissen vad intressant det var, jag ville börja rida på äppelvikens ridskola i Bromma för de är så nära där jag bor. Men dom hade inga lediga platser... Så jag får se lite hur jag gör med det! :)

Vem mer har en mopedbil?

Veronica min kära vän som precis börjat i min klass men som jag träffat ett antal gånger tidigare. Så vi 2 blondiner glider runt:D

Kan inte du skaffa ask?

Ska tänka på saken, men känns bara så otroligt orrigt ursäkta... Och de kommer bara komma massa sexuella och snygghets frågor typ. Men kanske, isånnafall för er bloggläsares skull :)


hur känns det i din skola just nu efteratt dina kompisar slutat? Vart började dom flesta av dom? Grym blogg!

De känns sådär, självklart överlever jag men det är verkligen tomt o tråkigt utan dom... Jag saknar allihopa otroligt mycket. 

Dom flesta killarna började "tyvärr" på Jensen Norra, och dom flesta tjejerna började Norra real och blackeberg. 

Får du dricka sånt för dina föräldrar?

Nej det skulle jag inte riktigt påstå, MEN dom vet att jag gör det och att alla mina kompisar gör det... Dom kan inte riktigt göra något åt saken, o dessutom litar dom på mig. Jag är inte den tjejen som ligger o spyr i en buske.

Vart är de du jobbar?

Vad är det där fruzo? när ska du jobba där? bra blogg!!!

Jag har tidigare jobbat på Baresso som ligger på östermalmstorg. Men nu har dom öppnat en ny glass/juice/smoothie osv butik precis bredvid och där behöver dom mer hjälp. Så jag kommer att jobba där på helgerna ensam. 


puss

Gympa!

Jissen vad trött jag är, men nu ska jag till solvik för att ha gympa första lektionen. Vi ska springa 2 varv i slingan, please kill me... Men jag tar det som ett "träningspass" så slipper man t.ex träna ikväll? :D

puss

Halva veckan!

Idag är de onsdag vilket innebär att mer än halva veckan har gått?!:D Hade en jätte bra dag i skolan med sköna lektioner! Efter skolan åkte jag till Erika och var där en timme. Sen tränade jag 40 minuter och pluggade lite. Nu är jag ute med boss och ska snart äta med mamma! Puss

Frukost!

Varit ute med boss och nu ska jag hämta Karin i nockeby för att sedan åka till Gateau där Cervin väntar på oss. Vi ska äta mys frukost! Puss

Bääbbiis!

Idag fyller min lilla hund, eller aa lilla o lilla 5 år! Känns som att jag fick boss för typ 1 år sen för tiden har gått så otroligt snabbt. Han är verkligen den mysigaste hunden man kan ha... Alltid glad, älskar alla,äter allt,älskar att bada o leka,jätte väluppfostrad och framför allt OERHÖRT bortskämd. I love My Little Doggy!

Bio!

Vi är hos Clara och ser på Hollywood fruar i hennes bio, de är helt fantastiskt!!!! Tränade snabbt innan jag åkte, sprang 6 km och duschade snabbt. Sen hämtade jag Sofie och nu är jag här! Puss

Mot mossen!

Vera är på mossen och har träning så jag ska ta en pw med boss dit, vi bestämde oss för att ses ikväll nämligen. Får se om jag träffar axel en snabbis för han var nere på bryggan, men de tar jag som de kommer! Åt middag med mamma ikväll, en super god sallad. Innan hade min lilla granne kommit till mig o våldgästat, lackar på att hon alltid kommer... Men hon är väldigt gullig ioförsig:) Puss

Punkter att tänka på vid kosthållning för viktminskning:

Eliminera intaget av tomma kalorier. Tomma kalorier ger mycket energi men lite näring och är chips, godis, läsk, glass, bakelser m.m.

Minska fettintaget till ca 20 % av den intagna energin under ett dygn. Att inta ännu mindre fett kan leda till negativa konsekvenser som t.ex. att man inte får i sig tillräckligt av essentiella fettsyror, att den träningsinducerade ökningen av det "goda" kolesterolet HDL uteblir eller att man som kvinna drabbas av amenorré (utebliven mens). Amenorré leder till minskad produktion av det kvinnliga könshormonet östrogen, vilket i sin tur är viktigt för skelettuppbyggnaden. Därmed kan ett långvarigt lågt fettintag för kvinnor bidra till osteoperos (benkörhet). En idrottande person med benskörhet har lättare för att drabbas av exempelvis stressfrakturer.

Öka proteinintaget för att minimera förlusten av muskelmassa. Proteiner ger även en bra mättnadskänsla. Vid viktnedgång och vid perioder av hårdare träning, exempelvis träningsläger, rekommenderas ett proteinintag på minst 2 g/kg kroppsvikt och dygn. För säkerställa ett tillräckligt proteinintag under viktnedgången kan det underlätta att äta proteintillskott.

Minska kolhydratintaget och inta kolhydrater i form av fiberrika produkter, frukt och grönsaker samt snabba kolhydrater i samband med återhämtningsmålen. Ät näringstät mat! När man får i sig mindre energi än vanligt, får man också i sig en mindre mängd vitaminer och mineraler. Man riskerar dock inte brist om man äter näringstätt. Men i vissa fall kan vitamin- och mineraltillskott behövas. Energiintaget under viktminskning bör vara ca 500 kcal mindre än ditt energibehov per dag. Det innebär att viktnedgången blir ofarlig och att man tappar ca 1/2 kg i veckan. Om man drar ner på kalorimängden ännu mer kommer en större muskelnedbrytning ske och träningsresultaten uteblir.

Punkter att tänka på vid träning för viktminskning:

Lägg in en större mängd aerob träning. Aerob träning innebär att man tränar med en intensitetsnivå där muskelenergin omsätts via fett och kolhydrater med tillgång till syre. Då förbränner man mest fett. Exempel på sådan träning är typiska uthållighetsidrotter som t.ex. långdistanslöpning, cykling och skidåkning m.m.

Vid powerwalkning och promenader ligger man också i det aeroba intervallet, men ur fettförbränningssynpunkt är det inte lika effektivt som då man jobbar med en högre intensitet - t.ex. löpning precis under laktattröskeln. Träna ej maxstyrka under viktnedgångsfasen. Eftersom muskelreparation och muskeluppbyggnad är begränsad under viktnedgången, bör man undvika maxstyrketräning eller tung styrketräning eftersom sådan träning bryter ner musklerna. Ett bra rättesnöre är att träna med lägst 10 repetitioner. Undvik att genomföra snabba viktnedgångar.

Hastiga viktnedgångsförsök resulterar endast i minskad energiomsättning, prestationsförsämringar och minskad muskelmassa upp emot 40-50 % av viktnedgången i vissa fall. ...gå ner i vikt endast genom kostförändringar. Att inte använda träningen som ett medel för att gå ner i vikt, innebär att man måste minska ytterligare på kosten. Det i sin tur ökar risken för vitamin och mineralbrist samt prestationsförsämringar. ...ägna dig åt vätskedrivning. Detta har en negativ inverkan på saltbalans och temperaturreglering såväl som på all sorts träning. Det kan endast vara aktuellt för body-builders de sista dagarna för tävling. ...gå ner i vikt utan att ha diskuterat detta med din tränare eller annan kunnig person. Det måste finnas starka skäl till att gå ner i vikt. ...gå ner i vikt under tävlingssäsong.Om du som idrottare tillsammans med tränare eller andra kunniga personer kommit fram till att en viktnedgång är nödvändig för förbättrade prestationer, så bör du genomföra viktnedgångsfasen under grundträningsperioden och inte under tävlingsperioden.

Första skoldagen!

Imorse duschade jag och sen åkte jag till Vera och ät frukost, vi satt ute på hennes terass och de kändes som helg:) Sen åkte vi till skolan, hade 3 lektioner därav 2 stycken 80 minuters... Men dagen gick fort och de kändes bra. Nu har jag precis parkerat bilen i Alvik och sitter på tunnelbanan påväg in till stan, klockan 3 ska jag på en ansiktsbehandling inne på Östermalm så jag har sjukt jävla bråttom....:/ Men de löser sig, blir jag 5 minuter sen så får jag bli det. Ska bli så jäkla skönt, dessutom har jag hört att hon ska va grym:D Sen kanske jag träffar Vera och hennes barnvakts barn. Puss

Hemma!

Har precis kommit hem! Pappa hämtade mig,Vera,Amanda och Tilde i Nynäshamn. Jag har verkligen haft det fantastiskt roligt med dessa mysiga klasskamrater<3 imorgon bitti ska jag hos vera och frukost men nu jag sova att inte vara imorgon bitti jag knappt sovit gotland och sprungit runt som aldrig mil och massa men vi ska upp bilder resan som pappa boooo>

Visby!

Nu har vi precis anländt till Visby, bussresan tillbringades med Vera,Oskar o Vilmer o de va musik rave på g! Nu ska vi äta lunch! Puss

Morgon'

Inatt somnade vi mycket tidigare för alla var så jäkla trötta. Tror vi va 12 stycken och de här rummet är MINIMALT, de är 4 små sängar. THATS IT. Men 4 stycken sov på golvet och resten sov 2 o 2 i sängarna. Men de var riktigt mysigt. Nu har vi ätit frukost och städar alla husen, 09:30 går våran buss mot Visby där vi ska vara hela dagen:) Sen ikväll vid 8 tiden så hoppar vi på båten hem igen... Känns faktiskt tråkigt!! Puss

Eld!

Jag och Vilmer gick iväg och fixade endel virke o de var förjäkla roligt då vi lekte Ernst och hans fru!:D Nu har killarna fixat massa mer och de lyckades fan, nu har vi en rejäl eld! :D Puss

Myse!

Vi har suttit nere på stranden hela klassen och pratat o Ludde spelade gitarr. Nu sitter alla tjejer ute på min terass och jag sitter i Veras knä med täcke o korslar! Om en timme ska vi äta middag och sen ska vi kaosa inatt! De är så najs här!!! Puss

Cykla!

Imorse 09:00 begav vi oss alla ut på cykeltur, trodde jag skulle dö av trötthet... Inatt sov jag,Tilde och Ellen inne i ett av killhusen o jag o Oskar delade på världens minsta säng!! Vi gick och la oss 5 efter massa bus. Nu har vi precis stannat o badat och ska cykla hemåt, de tar ungefär 1 timme. Vi har de verkligen underbart här, vi har de såååå roligt! :D Puss

Båten!

Åh, elle och hennes klass var på samma båt som oss o vi hade de riktigt najs på båten! Vi gick upp på nåt tak där man inte fick vara å sen kom dn vakt o sa till oss...:Ppp Nu är vi äntligen framme och vi har precis badat i vår pool, de var så skoj! Nu ska vi snart gå å äta middag tillsammans! Bästa klassen! :D Puss