filippaaronsson!

Q/A

Känner du några 96or i Bromma?

Ja de gör jag, dock umgås jag inte med dom nu förtiden i 7:an hamnade jag ibland på deras fester och spelade ju fotboll med dom. 

Skulle kunna skriva väldigt många namn, men Olivia Lindgren o co. Cattin Hahn o co. Jacob Berg. Och sen känner jag ju Louise Clemedtson väldigt väldigt väl... :) 


vad gör den?? finnar eller rodnad ellervaaad :) ber'ätta

Det beror på vilken du köper, jag har t.ex en som rensar hyn medans min mamma har en som återfuktar och mjukar upp hyn. Så de finns massa olika! :)


men hur kan du köra moppe utan körkort?Hur har du fått tag på en moppe? Skulle inte du skaffa en bil? Grym blogg!!

Hehe, jag kör just nu utan kort... Jag kör på min brorsas moppe, jo det ska jag :)

Tack snälla du! :)


Vem av 97 tjejerna har du känt längst?- Ska du vara i Bromma på valborg? - Berätta lite om din bror!! :D jätte bra blogg

De är Nike Örbrink utan tvekan, vi är ju barndomsvänner. Ja jag kommer nog vara i Bromma.

Victor är 18 och går på Blackebergs gymnasium. Han är väldigt smart, fastnar väldigt lätt för nya saker och gillar att göra exakt som han själv vill. Om jag skulle hamna i knipa nångång så skulle han alltid hjälpa mig, han är världens bästa i sånna lägen. Han har snart varit tillsammans med hans tjej i 1 år och spelar väldigt mycket golf och gymmar, han har 3 i handikap vilket är grymt! Han ser väldigt bra ut och intresserar sig jätte mycket för hans utséende och kläder. 

Men han är världens bästa i många fall<3

pusspuss27 april 2013 22:06 | Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas